آموزش تریدمقالات آموزشی

فیوچرز Futures چیست؟ ترید ارزدیجیتال

پیش بینی و شرط بندی در کریپتو با فیوچرز

معامله فیوچرز یکی از انواع معاملات آتی ارزدیجیتال است که در آن، دو طرف قرارداد یعنی خریدار و فروشنده برای معامله یک ارزدیجیتال با قیمتی مشخص در یک‌زمان مشخص در آینده به توافق می‌رسند. در واقع شما با استفاده از این روش، قیمت آینده یک ارز را پیش‌بینی می‌کنید و بدون داشتن آن وارد معامله خرید یا فروش می‌شوید. استفاده از فیوچرز در بازار ارز دیجیتال از سال 2017 آغاز شد. هر شخص علاقه‌مند به ترید کریپتو می‌تواند معامله Futures را آموزش ببینید و شروع به کسب درآمد کند.

بر خلاف معامله اسپات که یک بازار یک طرفه است و تریدر فقط می‌تواند از خرید ارز دیجیتال و بالارفتن قیمت آن ارز سود بگیرد در فیوچرز تریدر میتواند از پیش بینی رشد و ریزش بازار هم سود بگیرد.

فیوچرز چیست؟ به زبان ساده

معامله گران ارزدیجیتال در فیوچرز ترید میکنند. به کمک فیوچرز میتوانید یک ارزدیجیتال را در قیمت مشخص خریده و با پیش بینی کردن قیمت آن ارز هم از ریزش و از رشد قیمتی آن ارز سود بگیرید. به عبارتی دیگر بازار فیوچرز یک بازار دو طرفه است. با ترید در فیوچرز شما صاحب آن ارز نمی شوید و فقط به ارزش دلاری یا تتری آن متکی هستید. یعنی کل سرمایه شما در فیوچرز همیشه تتر خواهد بود. شما فقط با مقداری سرمایه اولیه میتوانید پیش بینی کنید که قیمت ارز بالا میرود یا پایین میرود و به میزارن درصد رشد یا ریزش مقدار دارایی دلاری شما کم و زیاد میشود.

تریدرهای برای پیش‌بینی قیمت ارزهای دیجیتال از نمودارهای قیمتی و تحلیل تکنیکال به همراه استراتژی های مختلف ترید استفاده میکنند. در بازار ارزهای دیجیتال اخبار و داده های فاندامنتال هم میتوانند تاثیر به‌سزایی داشته باشند که این مورد کمی بازار کریپتو را پر نوسان میکند.

یکی دیگر از جذابیت های بازار فیوچرز استفاده از ضریب برای افزایش سرمایه اولیه است. مثلا شما میتوانید با ۱۰ دلار و اهرم ۱۰۰ معادل ۱۰۰۰ دلار سرمایه وارد پوزیشن کنید تا سود بیشتری بگیرید. توجه داشته باشید با این کار میزارن ریسک شما نیز بالا میرود و احتمال از دست دادن کل سرمایه یا به اصطلاح لیکوئیدی وجود دارد.

آموزش فیوچرز در صرافی ارزدیجیتال

بخش معاملات فیوچرز در صرافی ارز دیجیتال دارای چند بخش است که در این قسمت به توضیح آنها خواهیم پرداخت. بعد از وارد شدن به قسمت فیوچرز futures صرافی با یه سری تنظیمات مواجعه خواهید شد.

آموزش مراحل ترید در بخش Futures صرافی ها

در ابتدا باید ایزوله Isolated یا کراس Cross بودن نوع معامله خود را انتخاب کنید. سپس ضریب یا همان اهرم معامله خود را انتخاب کنید. در ادامه معامله خود را میتوانید در سه نوع انجام دهید:

اولین مورد فیوچرز بخش لیمیت Limit است. که در قسمت Order Price باید قیمتی که می خواهید روی آن معامله شما باز شود را انتخاب کنید. در بخش Quantity باید مقداری از دارایی خود را که می خواهید درگیر کنید را انتخاب کنید. همچنین میتوانید از نوار پایین با استفاده از درصد دارایی خود را انتخاب کنید.

دومین بخش فیوچرز مارکت Market است. تنها تفاوتی که با قسمت لیمیت دارد این است که قیمت به صورت خودکار، قیمت لحظه‌ای انتخاب می شود و شما فقط باید مقدار پولی که وارد معامله می کنید را انتخاب کنید.

سومین قسمت همانند بخش لیمیت است. اما با این تفاوت که در این قسمت یک قیمت تریگر Trigger وجود دارد. که کاربرد این گزینه در این است که شما می توانید انتخاب کنید که چه زمانی معامله شما وارد بخش معاملات باز Open Orders شود. و بعد از رسیدن به قیمت لیمیت معامله شما باز خواهد شد.

در بخش انتهایی فیوچرز با دو مورد TP و SL مواجه می شوید. که مخفف کلمات Take حد سود و Stop Loss حد ضرر است. شما با فعال کردن این دو مورد همانطور که از اسمشان پیداست می توانید حد سود و ضرر خود را مشخص کنید. در انتهای این بخش هم می توانید از طریق گزینه های شورت Sell/Short یا لانگ Buy/Long معاملات خود را باز کنید.

نکاتی درمورد انجام معاملات Futures:

  • اگر شما جزو تریدر های حرفه ای بازار هستید. از حالت کراس بهتر است استفاده کنید. و در غیر این صورت به شما پبشنهاد می شود که حالت ایزوله را انتخاب کنید.
  • در بخش ضریب معامله، هرمقدار که ضریب را بالا ببرید درصد سود و ضرر خود را افزایش می دهید. که به شکل یک شمشیر دولبه است. و اگر معامله گر تازه کار هستید، بهتر است که از ضرایب پایین تری استفاده کنید.
  • بعد از بازکردن معامله خود برای جلوگیری از ضرر های سنگین به شما حتماً پیشنهاد می شود که از حد سود و ضرر برای معاملات خود استفاده کنید.
  • برای ترید در فیوچرز از صرافی هایی استفاده کنید که حجم مارکت بالایی دارند تا در پوزیشن ها شما مشکلی ایجاد نشود. تعدادی از بهترین صرافی ها برای Futures، صرافی های کوینکس، بینگ ایکس، کوین لوکالی، بیت یونیکس و اکسولو هستند.

سوالات متداول در مورد فیوچرز Futures

سود فیوچرز کجاست؟

شما در فیوچرز میتوانید از ریزش و صعود بازار سود بگیرید.

ریسک ترید در فیوچرز چقدر است؟

ریسک معاملات فیوچرز به لوریج معاملات شما بستگی دارد.

پوزیشن های فیوچرز را کی ببندیم؟

در فیوچرز هر روزی که پوزیشن باز دارید باید کارمزد پرداخت کنید!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا